Winkelcentrum Oud Urk

Winkelcentrum Oud Urk is een gezellig winkelgebied in het oude dorp. De oude gebouwen en de smalle straatjes van het winkelgebied nodigen uit om lekker rond te kijken. Winkelcentrum Oud Urk heeft een gevarieerd winkelaanbod met winkels op drukke punten maar ook verstopt tussen vissershuizen. Koopavond: vrijdagavond

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de centraal gelegen supermarkt, een ambachtelijke slagerij en bakkerij. In diverse kledingwinkels kunt u uitgebreid shoppen, waaronder in veel leuk boetiekjes met een origineel aanbod. Waarna u bij kunt komen in één van de horecagelegenheden onder het genot van een kop koffie met gebak.
Ook voor uw persoonlijke verzorging heeft Oud Urk u genoeg te bieden. Er zijn meerdere kapsalons en een schoonheidsspecialist en zonnebankstudio. Een boekhandel, opticiens, elektrovakman, juweliers, slijterijen, diverse decoratiezaken en gezellige snuffelwinkeltjes.
In Urk kunt u gratis parkeren en als u uw auto op de haven neerzet bent u op loopafstand van de winkels.
De ondernemers organiseren in het voor- en najaar een modeshow en in de zomermaanden gezellige braderieën waar altijd veel belangstelling voor is.

Voor meer info, kijk op http://www.oudurk.nl/.


Kaart

Locatie

  • Wijk 2
  • 8321 ET URK

Contactgegevens

  • 0527 685 979