Winkelcentra

 • Winkelcentrum De Hofstee

  De Hostee is een winkelcentrum vlakbij het oude centrum van Urk. Hier kunt u deze winkels vinden: Supermarkt Jumbo, 't Soetendal, De Urker Poelier, Bakkerij Maxima, Pico Bello Schoenen, Vrugteveen Groente- en Fruithandel, Bakkerij de Kof, Slagerij Brouwer, Foto Luuk Schudde, Bruidsmode Visser en Cafetaria Meun.

  Meer informatie
 • Winkelcentrum Oud Urk

  Winkelcentrum Oud Urk is een gezellig winkelgebied in het oude dorp. De oude gebouwen en de smalle straatjes van het winkelgebied nodigen uit om lekker rond te kijken. Winkelcentrum Oud Urk heeft een gevarieerd winkelaanbod met winkels op drukke punten maar ook verstopt tussen vissershuizen. Koopavond: vrijdagavond

  Meer informatie
 • Winkelcentrum Pyramideweg

  Het winkelcentrum Pyramideweg zit vlakbij het oude centrum van Urk. De winkels die hier te vinden zijn: Visser Schoenen, Wooninrichting Wakker, 't Karrewiel Bloemen, Vershuys, Bakkerij Jan de Bakker, Snackcorner de Mollum en Alphega Apotheek.

  Meer informatie
 • Winkelcentrum Urkerhard

  Winkelcentrum Urkerhard is centraal gelegen in de nieuwbouw van Urk, goed bereikbaar, met meer dan 400 vrije parkeerplaatsen en bereikbaar via het openbaar vervoer.

  Meer informatie