Elektrovakman Lub Bakker

Lub Bakker Electro is op Urk niet meer weg te denken uit de wereld van elektronisch apparatuur en witgoed. In de winkel aan de Handelskade vindt u een assortiment van audio- en videoapparatuur, wasautomaten, magnetronovens, grillbakovens, huishoudelijk apparatuur, mobiele telecommunicatie, faxen en zonnebanken. En alles voor aantrekkelijke prijzen. Het personeel is u graag van dienst voor technisch advies. Verder kunt u bij Lub Bakker terecht voor alle bijbehorende accessoires en alle merken inbouwapparatuur. Kortom, u vindt het bij VOF L. Bakker.

Lub Bakker ElektroVakman staat al sinds jaar en dag bekend als dé lokale, kwalitatieve speciaalzaak in consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. In de winkel vindt u uitsluitend de beste merken op het gebied van wit- en bruingoed, klein huishoudelijke apparaten en telecomproducten. Kwaliteit en betrouwbaarheid heeft de ElektroVakman hoog in het vaandel staan. Zo kunt u erop rekenen dat u, ook op de lange termijn, een geslaagde aankoop doet. Gegarandeerd door uw vakman! 

Direct van uw aankoop genieten 
Als u bij de ElektroVakman een mooie aankoop heeft gedaan, wilt u daar natuurlijk ook meteen thuis van kunnen genieten. Daarom bezorgen ze grote producten snel én gratis bij u thuis. Dat hoort bij de vertrouwde service van de ElektroVakman. Evenals de perfecte aansluiting van de producten. En heeft u onverhoopt een keer een defect apparaat of een storing? Ook geen probleem! Onze deskundige, speciaal hiervoor opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en juiste oplossing. 


Kaart

Locatie

  • Handelskade 6
  • 8321 KB URK

Contactgegevens