Verhuur

 • Bike shop Urk

  De Bike Shop Urk verhuurt fietsen en e-bikes.

  Meer informatie
 • De Koningshof Party & Events

  De Koningshof is een veelzijdige locatie voor feestelijke en zakelijke evenementen. Beleef de gastvrijheid van Urk in een toplocatie met nationale allure. De Koningshof biedt volop mogelijkheden om uw zakelijke evenementen tot een onvergetelijk succes te maken. De prachtige ligging en chique uitstraling van De Koningshof geven feestelijke familiegebeurtenissen en bruiloften een gouden randje. De Koningshof is een centraal gelegen locatie in één van de mooiste vissersplaatsen van Nederland: het voormalige eiland Urk.

  Meer informatie
 • Het Achterhuis

  Restaurant en Partylocatie 'Het Achterhuis' is gelegen in het Urker havengebied met een geweldig panorama over het oude dorp en IJsselmeer. Prachtige vergezichten, zonsondergangen en altijd bedrijvigheid in het havengebied.

  Meer informatie
 • Urker Boot de Zuiderzee

  Niet alleen voor een rondvaart kunt u bij de Zuidezee terecht maar ook voor een heerlijke lunch en/of buffet. Van chinees buffet tot aan een visbuffet of zelf een bbq behoort tot de mogelijkheden. De Zuiderzee is uitermate geschikt om uw groepsuitje te beginnen en af te sluiten.

  Meer informatie
 • Verhuur Botterschuur

  Unieke vergaderlocatie in authentieke botterschuur op Urk. De botterschuur staat vlak bij de vuurtoren, het strand en natuurlijk gelegen aan het IJsselmeer. Vergaderen in onze botterschuur is creatief werken in een inspirerende omgeving. In onze botterschuur, uw eigen locatie voor de dag, of dagdeel, kunt u werken in een vrije, ongedwongen en gemakkelijke setting. Ons vergaderarrangement is inclusief onbeperkt koffie, thee en water en natuurlijk gebruik van wifi, beamer en flip-overs.

  Meer informatie
 • Zalencentrum Irene

  Zalencentrum Irene is gelegen aan de rand van de oude dorpskern van het voormalige eiland Urk. Gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties, bijeenkomsten van zakelijke aard, warme en koude buffetten en alles wat hiermee samenhangt. Zalencentrum Irene is er trots op dat zij door veel mensen 'de huiskamer van Urk ' genoemd worden. Dit heeft alles te maken met de warme, gezellige sfeer.

  Meer informatie