2. Veilingspel IJsselmeervisafslag Urk

In de oude haven van Urk vindt u aan de kop van de kade de IJsselmeervisafslag, die nog steeds in gebruik is door de IJsselmeervissers. Tijdens het bezoek krijgt u vooraf uitleg over de visserij door een enthousiaste spreker en krijgt u daarbij een filmpje te zien met beelden van de visserij. Bij het interactieve veilingspel waant u zich even als een echte vishandelaar en voor de beste handelaar is er een leuke prijs.

FAQ

Let op: vanwege het coronavirus kan het zijn dat een arrangement niet door kan gaan of geldt er een andere groepsgrootte en bedrag! Info via Tourist Info Urk info@touristinfourk.nl of app 06-55874325

Voor wie is het veilingspel geschikt?

Het veilingspel is geschikt voor een ieder die geïnteresseerd is in de visserij en op zoek is naar een interactieve activiteit binnen dat onderwerp.

Met hoeveel personen kan ik het veilingspel doen?
Als u het veilingspel wilt reserveren moet uw groep bestaan uit minimaal 15 personen of betaalt u voor 15 personen. Er kunnen maximaal 32 mensen meedoen. 

Wanneer is het veilingspel te reserveren?
U kunt het hele jaar door van maandag tot en met zaterdag het veilingspel reserveren. Het veilingspel kan beginnen om 11:00 uur of om 15:00 uur. (van mei t/m augustus pas om 15.15 uur)  

Hoe moet ik reserveren voor het veilingspel?

Reserveren kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@touristinfourk.nl of een WhatsApp naar 06-55874325

Wat kost het veilingspel?
Voor het veilingspel betaalt u  €7,00 per persoon voor een groep vanaf 15 personen.
Groepen vanaf 35 personen betalen € 6,50 per persoon.

Hoe lang duurt het veilingspel?
Het veilingspel duurt plusminus vijf kwartier. 


Kaart

Locatie

  • Burg J Schipper Kade 2
  • 8321 EH URK

Contactgegevens

  • 0527 684 040