Vakantiewoning Bupe en Tutte

De rookvrije vakantiewoning (5/6 personen) zijn gelegen in de oude dorpskern van Urk aan de Schoolstraat op een werkelijk schitterende locatie. De woningen zijn geheel nieuw opgetrokken in de typische oude dorp stijl op een locatie dicht bij vuurtoren, dijk, boulevard, strand, haven en scheepswerf. De bovenverdiepingen zijn voorzien van een dakterras met uitzicht over havens, strand en IJsselmeer.

Indeling: Entree, toilet, Comfortabele open kamer keuken voorzien van afwasmachine, combi magnetron, koel-vries combinatie en gasfornuis.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (1e slaapkamer 2 persoonsboxspring 2e slaapkamer is voorzien van stapelbed), badkamer met ligbad, douche en 2e toilet.
Tevens een ruimte met CV en voorzien van was en droogmachine. 2e verdieping: 2 bedden en dakterras.

Inrichting: De woningen zijn volledig ingericht en tevens voorzien van bedlinnen, hand doeken pakket voor 6 personen en keukentextiel. Tevens voorzien van interactieve TV en binnenkort voorzien van gratis Wifi.
U dient de vakantiewoning veegschoon en vaatvrij achter te laten. Tevens bedden afhalen en textiel en handdoeken in de wasruimte te deponeren. Eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen.


Kaart

Locatie

  • Wijk 1 12 en 13
  • 8321 EK URK

Contactgegevens