Bungalow/Vakantiewoning

 • Alleenstaande vakantiewoning Vissers'huys

  Voormalige visserswoning, gesitueerd in een rustige straat aan een pleintje van het oude dorp.

  Meer informatie
 • Groepsaccommodatie 't Urkerbos

  Rustig gelegen familiehuis voor maximaal 24 personen in de buurt van Urk en IJsselmeer.

  Meer informatie
 • Vakantie woningen de Kaap

  Overnachten in Urk bij restaurant de Kaap Dat kan want wij verhuren vakantie woningen die volledig zijn ingericht met keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamers voor 6 personen.

  Meer informatie
 • Vakantiewoning Bupe en Tutte

  De rookvrije vakantiewoning (5/6 personen) zijn gelegen in de oude dorpskern van Urk aan de Schoolstraat op een werkelijk schitterende locatie. De woningen zijn geheel nieuw opgetrokken in de typische oude dorp stijl op een locatie dicht bij vuurtoren, dijk, boulevard, strand, haven en scheepswerf. De bovenverdiepingen zijn voorzien van een dakterras met uitzicht over havens, strand en IJsselmeer.

  Meer informatie
 • Vakantiewoning Hendrikushoef

  Hendrikushoef is een klein maar fijn huisje met een warme inrichting. De bedden zijn mooi opgemaakt en ook hand- en keukenlinnen is aanwezig. Het is gelegen op een prachtige locatie aan de boulevard van Urk. Het heeft direct uitzicht op het IJsselmeer en ’s avonds aanschouwt u de mooiste zonsondergangen! Boven is een dakterras, wat van dit huisje echt ‘a house with a view’ maakt. Kortom, genieten begint bij de Hendrikushoef.

  Meer informatie
 • Woning Reiger

  Woning gelegen aan de rand van de natuurwijk en ligt op loopafstand van winkelcentrum Urkerhard (ca. 800 m), sportschool, bushalte, industrieterrrein en oude dorpscentrum (ca. 3 km)

  Meer informatie