Appartement

 • appartement Meun

  Mooi nieuw appartement voor 6 personen aan het gezellige Hofsteeplein. Op loopafstand van het strand, de dijk en havens en het bos!

  Meer informatie
 • Appartementen aan de Klif

  2 prachtige nieuwe appartementen in het oude, bruisende deel van Urk. De appartementen zijn gelegen boven Kapsalon Hairline en zijn geschikt voor 4 personen.

  Meer informatie
 • Appartementen Orca en Vuurtoren aan de haven

  Aan de haven van Urk zijn twee appartementen gerealiseerd, namelijk: 'de Orca' en 'de Vuurtoren'. Deze twee identieke appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht over de haven! Keuken met koelvriescombi, vaatwasser en oven. Ruime badkamer Interactie TV met DVD Speler Berging, Wasmachine Airco en gratis WiFi De appartementen bevinden zich op de 1e verdieping en hierdoor niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

  Meer informatie
 • Bed & Breakfast De Roos

  Deze authentieke accommodatie ligt aan de Urker haven en biedt kamers met veel licht en een appartement met uitzicht op het IJsselmeer en de haven. De Roos, beschikt over 4 tweepersoonskamers en een 4 persoonsappartement op de bovenste verdieping. In onze ontbijtzaal met balkon heeft u een prachtig uitzicht over de haven.

  Meer informatie