Logies

 • B&B De Reede

  Overnachten op de plaats waar ruim tweehonderd jaar geleden de schepen hun toevlucht zochten tegen storm en wind. B&B De Reede is een comfortabele en centraal gelegen toevlucht haven, voor iedereen die een bezoek wil brengen aan Urk en/of omstreken.

  Meer informatie
 • B&B Morgenster

  In B&B 'Morgenster' kunt u volop genieten van het oogverblindende uitzicht over het IJsselmeer. Vanaf hier ziet u de mooiste zonsondergang! En als u de deur uitstapt staat u bijna naast de vuurtoren.

  Meer informatie
 • Bed & Breakfast De Roos

  Deze authentieke accommodatie ligt aan de Urker haven en biedt kamers met veel licht en een appartement met uitzicht op het IJsselmeer en de haven. De Roos, beschikt over 4 tweepersoonskamers en een 4 persoonsappartement op de bovenste verdieping. In onze ontbijtzaal met balkon heeft u een prachtig uitzicht over de haven.

  Meer informatie
 • Bed & Breakfast Urk

  Bed & Breakfast Urk is een gezellige en ruime studio voor 4 personen die van alle gemakken is voorzien.

  Meer informatie
 • Bed & Breakfast Zicht op Zee

  Comfortabel overnachten voor maximaal 4 personen, op een unieke locatie aan de haven van Urk, op steenworp afstand van alle voorzieningen.

  Meer informatie
 • Pension de Kaap

  Deze knusse woningen en 2 persoonskamers zijn romantisch gelegen binnen loopafstand van het strand en midden in het centrum van Urk. Unieke uitzichten vanaf de kant van de vuurtoren of een blik op de nostalgische Urker haven met een oude scheepswerf waar men Zuiderzeebotters restaureert. Ze verhuren het gehele jaar door! Dus of je nu jouw zomervakantie op Urk door wilt brengen met het hele gezin, een herfstweekeinde uit wilt waaien of een romantische kerst, de Kaap staat altijd voor je klaar! De oude Urker haven, zijn karakteristieke huisjes met groene topgevel

  Meer informatie
 • Pension de Kroon

  Pension gelegen onder aan de dijk. Beschikt over 5 kamers met bad of douche waarvan twee kamers met balkon en uitzicht op het IJsselmeer

  Meer informatie