Camperstandplaats

 • Camperplaatsen

  Sinds enkele jaren is voor camperaars de mogelijkheid aanwezig om een dag/nacht op het haventerrein te verblijven. Een prachtige locatie aan het water met zicht op de skyline van Urk. Er zijn hiervoor 20 camperplaatsen beschikbaar met stroomvoorzieningen. De camperplaatsen zijn ingericht binnen het afgezette terrein. Wanneer de camperplaatsen vol zijn, verwijzen wij graag door naar Vakantiepark ´t Urkerbos aan de Vormtweg. Het is niet toegestaan om buiten de aangegeven camperplaatsen te verblijven.

  Meer informatie
 • Camperplaatsen Vakantiepark Urkerbos

  Op het speciale camperveld, staat u tussen mede camperaars en kunt u bij het camper service station uw watertank vullen en het lozen van het vuil water. Tevens hebben we enkele verharde camperplaatsen. Uiteraard is elke plaats voorzien van een elektra aansluiting (10 Ampere).

  Meer informatie
 • Vakantiepark 't Urkerbos, familie park midden in het bos van Urk en dicht bij het IJsselmeer

  Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos- en natuurrijk decor en vlakbij de vissersplaats Urk aan het IJsselmeer ligt Vakantiepark 't Urkerbos. Hier kunt u uren lang wandelen, fietsen of genieten van het strand en watersport. Een ideale familiecamping met ruime (comfort) zon- en schaduwplaatsen en moderne sanitaire voorzieningen. Tevens zijn er speciale verharde camperplaatsen aanwezig.

  Meer informatie