Campings

 • Camperplaatsen

  Sinds enkele jaren is voor camperaars de mogelijkheid aanwezig om een dag/nacht op het haventerrein te verblijven. Een prachtige locatie aan het water met zicht op de skyline van Urk. Er zijn hiervoor 20 camperplaatsen beschikbaar met stroomvoorzieningen. De camperplaatsen zijn ingericht binnen het afgezette terrein. Wanneer de camperplaatsen vol zijn, verwijzen wij graag door naar Vakantiepark ´t Urkerbos aan de Vormtweg. Het is niet toegestaan om buiten de aangegeven camperplaatsen te verblijven.

  Meer informatie
 • Camperplaatsen Vakantiepark Urkerbos

  Op het speciale camperveld, staat u tussen mede camperaars en kunt u bij het camper service station uw watertank vullen en het lozen van het vuil water. Tevens hebben we enkele verharde camperplaatsen. Uiteraard is elke plaats voorzien van een elektra aansluiting (10 Ampere).

  Meer informatie
 • Luxe Safaritent

  De twee luxe safaritenten beschikken elk over 2 slaapkamers en een keukentje. Deze zijn geschikt voor elk 4 personen. Het sanitair kunt u gebruiken in het dichtbij gelegen zeer nette sanitair gebouw. Natuurlijk zijn de safaritenten voorzien van een complete inrichting, dekbedden en kussens. Lakens kunt u huren.

  Meer informatie
 • Vakantiepark 't Urkerbos, familie park midden in het bos van Urk en dicht bij het IJsselmeer

  Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos- en natuurrijk decor en vlakbij de vissersplaats Urk aan het IJsselmeer ligt Vakantiepark 't Urkerbos. Hier kunt u uren lang wandelen, fietsen of genieten van het strand en watersport. Een ideale familiecamping met ruime (comfort) zon- en schaduwplaatsen en moderne sanitaire voorzieningen. Tevens zijn er speciale verharde camperplaatsen aanwezig.

  Meer informatie
 • Verhuur 'Kabouterhuisje'

  Knus kabouterhuisje, geschikt voor 2 personen of voor 4 personen. De kabouterhuisjes zijn bedoeld en zeer geschikt voor kort verblijf. Ieder Kabouterhuisje is dan ook per nacht te boeken. In ieder huisje vindt u twee aparte bedden met matrassen en kussens, en een tafeltje, waterkoker en koffiezetter, elektriciteit en terrasstoelen. Vanwege de beperkte ruimte is het Kabouterhuisje minder geschikt om de hele dag door in te verblijven. Er is dus ook geen sanitaire voorzieningen of kookgelegenheid aanwezig. In het 4-persoons huisje vindt u 2 aparte bedden en een twee-persoons bed met matrassen en

  Meer informatie