Te koud, te warm, te nat of gewoon niks te doen? FlevoMeer Bibliotheek Urk organiseert Vakantie Spelen – Vakantie Kleuren – Vakantie Kijken.

In de zomervakantie kun je gratis meedoen aan een activiteiten in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Vanaf maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 september staan er afwisselende activiteiten op het programma voor kinderen die (nog) niet met vakantie zijn of voor een regenachtige middag.

Elke maandag is er Vakantie Spelen. Kinderen kunnen hun eigen (bord)spellen meenemen en samen met vriendjes en anderen spelletjes doen. Elke woensdag is er Vakantie Kleuren. Er zijn kleur- en knutselplaten en ondertussen kan er lekker voorgelezen worden.

Op vrijdagmiddag is er Vakantie Kijken. Er wordt dan een verfilmd boek voor kinderen gedraaid, elke vrijdag een andere film. De tijdstippen zijn steeds van 14:00-16:00 uur. En dat dan ook nog helemaal gratis. Kom gezellig spelletjes doen, kleuren of film kijken met al je vrienden en vriendinnen. Natuurlijk kun je ook drinken of een ijsje kopen voor 50 eurocent.