Restaurants

 • Bistro De Zeebodem

  Restaurant Bistro de Zeebodem is gelegen in de oude dorpskern van Urk en heeft een schitterend uitzicht over de haven. Je bent hier van harte welkom voor een lunch of diner met zakenpartners of familie en vrienden. Tevens kun je reserveren voor een receptie of een warm en koud buffet. Het restaurant heeft verschillende vis en vleesspecialiteiten en diverse seizoengerechten op de kaart staan. Voor groepen zijn er verschillende arrangementen.

  Meer informatie
 • De Boet

  Restaurant De Boet heette voorheen restaurant Mes Amis. Het restaurant is verhuisd en bij een verhuizing hoort een nieuwe naam; De Boet. Het sfeervolle restaurant is modern ingericht met subtiele historische details. Opvallend is de enorme open keuken middenin het restaurant, waardoor de gast altijd contact heeft met de keuken. Het restaurant is rolstoel toegankelijk, en beschikt over een MIVA.

  Meer informatie
 • De Kaap

  Visrestaurant De Kaap biedt (h)eerlijke maaltijden met vaak traditionele Urker producten. Het restaurant bevindt zich direct naast de oude vuurtoren en op loopafstand van het strand. Urk biedt daarnaast voor elk wat wils zodat U zich niet hoeft te vervelen. Wilt u blijven slapen, dan hebben we daar ook faciliteiten voor.

  Meer informatie
 • De Ommele Kitchen & Bar

  De Ommele is een gezellig eetcafé gelegen in de oude stad van Urk. Je kunt hier een lekkere Hollandse hap krijgen of een drankje komen drinken.

  Meer informatie
 • Eethuys De Oude Bakkerij

  Ons eethuys In het eethuys De Oude Bakkerij werken we regelmatig met een nieuwe kaart, geënt op het seizoen. Wij houden van pure smaken en het ambacht van koken. Dat is onze missie: onze gasten laten (her)ontdekken wat smaak is. Smaakpapillen wakker schudden met verrassende combinaties en recepturen. Wij werken met eerlijke producten en bereiden onze gerechten zonder kant en klare mixen of kunstmatige toevoegingen

  Meer informatie
 • Het Achterhuis

  Restaurant en Partylocatie 'Het Achterhuis' is gelegen in het Urker havengebied met een geweldig panorama over het oude dorp en IJsselmeer. Prachtige vergezichten, zonsondergangen en altijd bedrijvigheid in het havengebied.

  Meer informatie
 • Het Haventje van Urk

  Zin in een gezellig avondje uit? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een zakenlunch? Een weekje aangemeerd op Urk en zin in een kopje koffie met gebak of een uitgebreid diner? Direct aan de haven van het vissersdorp Urk ligt eethuis/taveerne Het Haventje van Urk.

  Meer informatie