Kleine horeca

 • De Ommele Kitchen & Bar

  De Ommele is een gezellig eetcafé gelegen in de oude stad van Urk. Je kunt hier een lekkere Hollandse hap krijgen of een drankje komen drinken.

  Meer informatie
 • Eethuys De Oude Bakkerij

  Ons eethuys In het eethuys De Oude Bakkerij werken we regelmatig met een nieuwe kaart, geënt op het seizoen. Wij houden van pure smaken en het ambacht van koken. Dat is onze missie: onze gasten laten (her)ontdekken wat smaak is. Smaakpapillen wakker schudden met verrassende combinaties en recepturen. Wij werken met eerlijke producten en bereiden onze gerechten zonder kant en klare mixen of kunstmatige toevoegingen

  Meer informatie
 • Kwalitaria De Bolder

  Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’.

  Meer informatie
 • Viswinkel Jongens van de Fant

  Jongens van de Fant biedt topkwaliteit vis voor een goede prijs. Wat begon als een gezellige hobby, het roken van vis, is nu een fulltime bezigheid. Inmiddels is Jongens van de Fant een begrip in de wijde omtrek. Hoewel ze niet kunnen profiteren van een toeristische locatie (de winkel bevindt zich op het industrieterrein) trekken de Jongens van de Fant veel klanten. De Jongens van de Fant zien het vis roken als een ambacht: alle gerookte vis komt uit eigen rokerij. Klanten komen onder meer voor gerookte zalm, maar ook voor veel andere vissoorten.

  Meer informatie
 • Viswinkel Urker Vishal

  De Urker Vishal; Vers en Lekker zijn in een adem te noemen. Sinds voorjaar 2010 hebben de gebroeders Bos de viszaak overgenomen van het Neusje van de Zalm. Heerlijke haring om zo weg te happen, een lekker gebakken visje en wil je iets uitgebreider eten dan zijn er verschillende plates die je bij mooi weer op het terras kunt nuttigen.

  Meer informatie