De Roadtrip Challenge Kauwgombalcup

De Roadtrip Challenge is een 2 daagse roadtrip van ongeveer 500 kilometer door Nederland en soms ook een stukje door Duitsland of België. Vol avontuur en leuke opdrachten. Door tijdens deze rally opdrachten uit te voeren kun je punten scoren. Het team met de meeste punten wint de rally.

Start en Finish

Start en finish vinden plaats bij tankstation de Pam aan de Urkerweg 1 op Urk. Je hebt de mogelijkheid om de laatste benodigdheden in te slaan zoals, brandstof, eten en drinken, vloeistof en bandenspanning controle. 

De route en de opdrachten krijgt iedereen bij de start. Voor onderweg krijg je natuurlijk een paar kauwgomballen. De start is op vrijdag 29 september 2017 en finish op zaterdag 30 september 2017.

Inschrijving

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je meld je aan door op de website het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur krijg je reactie met de verdere gegevens. Het inschrijven per team kost €100,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €27,50 extra.

Voor de Roadtrip Challenge 2017 zijn 70 startbewijzen beschikbaar.Kaart

Locatie

  • Urkerweg 1
  • 8321 DT URK