Overige activiteiten

 • (W)Eiland Rally

  De (W)Eiland-rally is een autoroute door Urk en Noordoostpolder waarbij je d.m.v. leuke opdrachten veel te weten komt over de geschiedenis van Urk in de Zuiderzee en de inpoldering. Ook zijn de oude vissersdorpen Vollenhove en Blokzijl meegenomen op de route. Leuk voor jong en oud!

  Meer informatie
 • 3D paintings vertellen verhaal van Flevoland

  vanwege de nieuwe Tourist Info is er een leuke openingsactie: 3D straatschilderingen die het verhaal van Flevoland vertellen. Bezoekers kunnen een foto van de schilderingen maken en zo spelen met het 3D effect. Tourist info heeft hiervoor ook een leuke winactie opgezet. Deelnemen kan door een foto te plaatsen op social media met #WonderVanUrk via @touristinfourk Deelnemers maken kans op een verzorgd dagje Urk met het hele gezin. Blijf op de hoogte voor alle info via onze sociale media.

  Meer informatie
 • Zuiderzee Veerdienst Urk-Enkhuizen

  In de zomerperiode onderhoudt passagiersschip de Zuiderzee de veerdienst tussen Urk en Enkhuizen. Ook kunt op diverse data reserveren voor een rondvaart.

  Meer informatie
 • Truckersdag Urk

  De Urker Truckersdag is een twee-jaarlijkse evenement voor mensen met een beperking. Sponsoren, organisaties, chauffeurs en andere vrijwilligers stellen zich belangeloos beschikbaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Elk jaar genieten zo’n 200 deelnemers van deze dag.

  Meer informatie
 • Open Monumentendag 2020

  Tijdens de Open Monumentendag kunt u gratis of tegen gereduceerde prijs een monument/museum bezoeken. Bij de Tourist Info Urk zijn fiets en wandelroutes verkrijgbaar langs diverse monumenten.

  Meer informatie
 • GEANNULEERD: Gezinsdag Wilhelminpark

  Politiehondendemonstratie, roofvogelshow en een rondrijdend stoomtreintje. Het is allemaal te zien op de Gezinsdag 2020 in het Wilhelminapark. Springkussens, ballonvouwen, een demonstratie van brandweer en first responder (ambulance) en 60 verkoopstalletjes. Op zaterdag 20 september 2020 bruist het Wilhelminapark weer de hele dag van doe- en kijkactiviteiten. De opbrengst van de dag is bestemd voor het werk van Janneke en Fernando Galvão-Hulst onder de straatkinderen in Rio de Janeiro.

  Meer informatie
 • Arrangementen herfstvakantie

  Tijdens de herfstvakantie worden er diverse arrangementen georganiseerd. Houd onze website in de gaten!

  Meer informatie
 • Urk in Wintersferen 2020

  Het oude dorp van Urk herleeft rondom de Westhaven

  Meer informatie