GEANNULEERD: Oranjeconcert Koningsdag

Op Koningsdag, 27 april, wordt in de Ichthuskerk het inmiddels traditionele Oranjeconcert gehouden. De Urker mannenkoren Enéas en Siloam verlenen hun medewerking. Spreker is ds. J. Westerink. Deze muzikale Oranje koor- en samenzangavond voor het gehele gezin begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Geannuleerd vanwege Coroncrisis

Koningsdag op Urk en het Oranjeconcert horen bij elkaar. Dirigent Harry Dekker van de koren Enéas en Siloam heeft samen met Albert de Borst van de Stichting Jafet een afwisselend programma samengesteld. Jaap Kramer begeleidt de koren en de samenzang op het orgel en verzorgt samen met Hendrik van Veen (vleugel) een muzikaal intermezzo. De verbondenheid met het huis van Oranje zal uitkomen in de toespraak van ds. J. Westerink, maar ook in de samenzang.

Dit bijzondere Oranjeconcert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor het werk van de oud-Urker schooljuf Janneke Galvão-Hulst in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Een ieder is van harte welkom.


Kaart

Locatie

  • Richel 2
  • 8321 RX URK

Contactgegevens