Expositie Rinke Brands “Hersenspinsels”

Rinke Brands (31) is een enthousiaste IT-ondernemer wiens hoofd altijd overloopt van de ideeën. Sinds 2012 gebruikt hij ook het witte doek om te laten zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn hoofd; gedachten die geen moment stil zijn en constant in beweging. Door het gebruik van verschillende technieken is deze dynamiek goed te zien in zijn werk. Geen tijd om uren bezig te zijn met het perfectioneren van dat ene streepje of puntje op de i. Door naar het volgende. Ontdekken, proberen en toepassen.

De drukte, de felle kleuren en het glitterend goud laten duidelijk Rinkes karakter zien. Zijn werk valt op door de heldere en levendige harmonie. Het trekt je naar zich toe en is in staat om je aandacht vast te houden door je steeds nieuwe dingen te laten zien.

De opening van deze tentoonstelling zal plaatsvinden op vrijdag 15 november 2019 om 20.00 uur in het gemeentehuis te Urk.
Vooraf en na de officiële opening is er gelegenheid om de tentoonstelling te bezichtigen onder genot van een hapje en drankje.

Na de opening kunt u de tentoonstelling bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden.  


Kaart

Locatie

  • Singel 9
  • 8321 GT URK